ΚΑΡΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΚΕΤΟΙ, ΣΑΝ ΣΝΑΚ Η ΣΤΟ ΜΟΥΣΛΙ, ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΣΕ ΧΥΜΟΥΣ κλπ.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ.

10 ΩΣ 20 ΓΡ.(ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ,

ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ, ΤΟΝΩΤΙΚΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΥΣΗ Η ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ PHYTO-SNACK  MAΣ ΣΕ 7 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΙΧ-ΓΕΥΣΕΙΣ.


GOJI BERRY-ARONIA BERRIES-CACAO BEANS-CACAO NIBS-SCHISANDRA BERRIES-INCAN GOLDEN BERRIES(PHYSALIS)-BLUBERRY-CRANBERRY-MULBERRY-PURPLE CORN-IΠΠΟΦΑΕΣ(Ο ΚΑΡΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΣΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΞΥΝΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΗ).

GOJI BERRY

EΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ  ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΥΡΑΝΣΗΣ,ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ. 10χ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ, 20χ ΑΝΘΟΚΥΑΝΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C AΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΙΔΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ, 18 ΑΜΙΝΟΞΕΑ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΡΗ), ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΡΑΝΣΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ, Β ΚΑΡΟΤΙΝΗ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ), Ω6 ΛΙΝΟΛΕΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ, B-ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΗ (ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ),  ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΙΠΗ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ, ΕΧΕΙ 11% ΠΡΩΤΕΙΝΗ, ΒΕΤΑΙΝΗ (ΠΟΥ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ),  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΥΣ, ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΡΝΙΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΟΚΥΣΤΕΙΝΗΣ ΣΕ ΜΕΘΕΙΟΝΙΝΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΣΟΛΕΥΚΙΝΗ, ΤΡΥΠΤΟΦΑΝΗ, ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ, ΖΕΑΞΑΝΘΙΝΗ, ΛΟΥΤΕΙΝΗ, ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ, Α ΛΙΝΟΛΕΙΚΟ ΟΞΥ. ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ, ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥΣΑΚΧΑΡΙΤΩΝ), ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΟΡΑΣΗΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ;!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΓΡΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ GOJI BERRY, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ.

ΑΡΟΝΙΑ ΒΕRRIES

AΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΘΟΚΥΑΝΙΝΕΣ, ΤΑΝΝΙΝΕΣ, ΙΣΤΑΜΙΝΕΣ, ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΕΣ, Β-ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ, ΕΠΙΚΑΤΕΧΙΝΗ, ΚΕΡΚΕΤΙΝΗ, ΠΕΟΝΙΔΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝEΣ Α, Β, Β2, Β3, Β3, Β6, C ,E  ,K, P, ΠΗΚΤΙΝΗ. KATAΠΟΛΕΜΑ:KAΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ, ΔΙΑΒΗΤΗ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΙΟΥΣ, ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ(ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΩΣ), ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΚΑΔΜΙΟΥ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ, ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ  ΙΩΔΙΟ ΩΦΕΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΥΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΩΦΕΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΘΡΟΜΒΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΛΙΠΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.OI KAΤΩΘΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ(Bermudez, 2007-Zhao, 2004-Kedzierska, 2010-Sharif, 2012-Belcheva, 2006), ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΣΥΗΝ ΛΕΜΦΟΒΛΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΙΖΟΝΤΑ ΣΤΑΦΥΛΟΚΚΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΥΠΟΥ Α.

CACAO BEANS-CACAO NIBS

ΩΜΟΙ, ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟΙ!! ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ,ΝΟΣΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΥΠΕΠΤΟΙ, ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΚΕΤΟΙ ΩΣ 20 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΩΣ 4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΝΗ CACAO THΣ PHYTOIASI,  ΔEN TOYΣ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΕΧΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ANΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ, ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ, ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ, ΦΑΙΝΥΛΑΙΘΑΜΙΝΗ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΧΡΩΜΙΟ(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΤΡΟΦΗ), ΒΙΤΑΜΙΝΗ D, KAΛΙΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΜΑΓΓΑΝΙΟ, ΔΙΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΥΤΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ, ΠΑΛΜΙΤΙΚΟ ΟΞΥ, ΣΤΕΑΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΟΛΕΙΚΟ ΟΞΥ, ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ, ΠΡΟΑΝΘΟΚΥΝΙΔΙΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΤΕΧΙΝΗ, ΘΕΟΒΡΩΜΙΝΗ, ΕΡΓΟΣΤΕΡΟΛΗ, ΑΝΑΝΔΑΝΜΙΔΗ, ΚΟΥΜΑΡΙΝΗ, ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΗ.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΜΟΡΦΕΣ: EΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΤΗΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ, ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΓΧΟΣ, ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΡΟΪΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΦΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ,Η ΘΕΟΒΡΩΜΙΝΗ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, Η ΑΝΑΝΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ CACAO EINAI O ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΕΥΡΟΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, Η ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, Η ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΘΕΟΒΡΩΜΙΝΗ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ LIBIDO, TO ENZYMO AΣΠΑΡΑΓΙΝΑΣΗ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ CACAO ΔΙΕΓΕΙΡΕΤΑΙ Η ΕΚΚΡΙΣΗ ΕΝΔΟΡΦΙΝΩΝ, ΤΑ ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΟΠΙΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ,ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. 

SCISANDRA BERRIES

OΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η PHYTOIASI EXEI ANTΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΙΓΝΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ (ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ). ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΞΥΝΟ, ΠΙΚΡΟ, ΓΛΥΚΟ, ΑΛΜΥΡΟ, ΚΑΥΤΟ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΓΕΥΣΕΩΝ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΑΠΟ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΠΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΗΛΙΔΕΣ. ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΗΠΙΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ  ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ. ΔΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ. ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΣ ΩΣ ΔΕΚΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΣΑΙ.

 ΙΝCAN GOLDEN BERRIES (PHYSALIS)

ME KATAΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΤΟ ΠΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ " ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ΤΩΝ ΙΝΚΑΣ", ΕΧΕΙ ΞΥΝΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ P, ΦΩΣΦΩΡΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, 16% ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ, ΑΣΘΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΩΝ.ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΑΓΓΕΙΑ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΟΙΔΗΜΑΤΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΕΣ, ΟΠΤΙΚΕΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.,ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΗΚΤΙΝΗΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.

ΒLUBERRIES (ΜΥΡΤΙΛΛΟ)

TO MOΥΡΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΓΥΡΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ.ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ, ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ, ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΣΗ.ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΤΡΕΣ, ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΛΥΚΟΖΟΕΙΔΗ (ΝΕΟΜΥΡΤΙΛΙΝΗ), ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ,  ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ELAGUM OYΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

CRANBERRIES

MOYΡΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΗΘΗ ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ. ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥΡΑ , ΚΗΚΙΔΙΚΟ ΟΞΥ, ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

ΜULBERRY (ΛΕΥΚΟ ΜΟΥΡΟ)

ΑΓΡΙΑ ΛΕΥΚΑ ΜΟΥΡΑ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, AΒΕΣΤΙΟ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΓΕΥΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΗΠΙΟ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ.Η ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ, ΑΝΤΙΓΥΡΑΝΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΔΙΑΒΗΤΙΚΗ, ΝΕΥΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΙΙΚΗ, ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΗ).

ΙΠΠΟΦΑΕΣ

ΥΠΕΡΦΡΟΥΤΟ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C APO TA ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΣΙΔΗΡΟ, ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, ΑΣΤΑΞΑΝΘΙΝΗ, Β-ΚΑΡΟΤΙΝΗ, ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ, ΣΕΛΗΝΙΟ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Β, ΑΛΦΑ ΤΟΚΟΦΕΡΟΛΗ, Β-ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΗ, ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΚΟΡΕΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕ 190 ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΧΑΡΙΖΩΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ:XOΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΣΑΚΧΑΡΟ, ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΡΟΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ, ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΜΥΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΙΠΟΥΣ, ΤΟΞΙΝΕΣ, ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΡΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΨΩΡΙΑΣΗ, ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ, ΟΥΛΙΤΙΔΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΟΧΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΞΥΝΗ ΤΟΥ ΓΕΥΣΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΜΟΝΟ Η ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ PHYTOIASI. ENAΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΣΑΙ ΩΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ). 

PURPLE CORN

AΠΟ THN ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ, ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΟΚΥΑΝΙΝΕΣ. ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΥΑΝΙΔΙΝΗ-ΓΛΥΚΩΣΙΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ Η ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ,  ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΛΑΠΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ. EINAI NOΣΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΡΠΟΣ, ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΩΜΟΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟ.

                                       

ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΟΠΩΣ: MACA, SUMA ROOT, CATUABA, GUARANA, TRIBULUS, HORNY GOAT, GOJI BERRY, ACAI, SCISANDRA, MUCUNA PRURIENS, GINSENG PANAX, HE SHOU WU, ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ, RHODIOLA ROSEA, INCAΝ GOLDEN BERRIES, ΧΑΙΡΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΥΣΗΣ , ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ LIBIDO ΚΑΙ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α, ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΙΤΝΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΦΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...                         

          


                                                                        

                                                                                                                                                                                                                                                 

 ACAI BERRIES POWDER

MOYΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΩΜΕΓΑ 3 & 6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α, C, D, E, B1, B2, B3, B6, B12, METAΛΛΑ, ΑΝΘΟΚΥΑΝΙΝΕΣ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΣΤΕΡΟΛΕΣ, ΣΙΔΗΡΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: EΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΚΧΑΡΟ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΤΟΞΙΝΕΣ, ΓΗΡΑΝΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΝΙΑ.

ΧΡΗΣΗ: 3 ΩΣ 5 γρ. ΠΟΥΔΡΑΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΣΕ ΝΕΡΟ, ΧΥΜΟ, ΤΣΑΙ, SMOOTHIES ΚΛΠ.

ΑLFALFA POWDER

"ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ" ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: AMINOΞΕΑ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, ΝΕΦΡΩΝ ΚΑΙ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ, ΣΑΚΧΑΡΟ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΣ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΑΝΑΙΜΙΑ, ΑΣΘΜΑ, ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ, ΤΟΞΙΝΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΨΗΣ.

ΧΡΗΣΗ: ΩΣ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΕ ΧΥΜΟ Η ΣΕ ΝΕΡΟ.

ΑPRICOT KERNELS (ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ)

ΠΕΡΙΕΧΕΙ:ΣΙΔΗΡΟ, ΚΑΛΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΙΝΗ Η ΛΕΤΡΙΝΗ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β17!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: AΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΥΣΠΕΨΙΑ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ Η ΟΧΙ (ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΤΕ.)

ΧΡΗΣΗ: 2 ΩΣ 6 ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ.

ΒΑΟΒΑΒ POWDER

"TO ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" ΟΠΩΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ANTΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΜΗΛΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ΣΤΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ, ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΙΟΥ), ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

ΧΡΗΣΗ: ΩΣ 4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ, ΣΕ ΧΥΜΟΥΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΜΟΥΣΛΙ Η ΣΚΕΤΟ.

BARLEY GRASS (ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ)

ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΡΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, ΒΙΙΤΑΜΙΝΗ Β1 (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΕΛΑΓΙΝΟ ΓΑΛΑ), ΑΣΒΕΣΤΙΟ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ), ΣΙΔΗΡΟ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ), ΒΙΤΑΜΙΝΗ C (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ), ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ (ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ), ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΖΥΜΟ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΣΜΟΥΤΑΣΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΠΕΠΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΣΑΚΧΑΡΟ, ΝΕΦΡΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΣΘΜΑ.ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟΥ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ Α-ΤΟΚΟΦΕΡΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ.

ΧΡΗΣΗ: ΩΣ 2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΣΚΕΤΗ ΠΟΥΔΡΑ Η ΣΕ ΧΥΜΟΥΣ ΚΛΠ.

ΒRAHMI POWDER

ΦΥΤΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.

ΧΡΗΣΗ: ΩΣ 1 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.

CAMU CAMU POWDER

AΠΟ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ, ΤΟ ΜΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΓΝΩΣΤΟ ΦΡΟΥΤΟ (30-60 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ).

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ, Β-ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΝΙΑΣΙΝΗ, ΦΩΣΦΩΡΟ, ΡΙΒΟΦΛΑΒΙΝΗ, ΘΕΙΑΜΙΝΗ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: ΔΙΑΒΗΤΗ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΣΘΜΑ, ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ, ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ, ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΕΡΠΗ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.

ΧΡΗΣΗ: ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΕ ΧΥΜΟΥΣ Η ΣΕ ΝΕΡΟ.

CATS CLAW

ΠΟΥΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΤΡΟΠΙΚΟ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΦΥΤΟ,META THN EΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΑΣΑΝΙΝΚΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΕΛΚΟΣ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΠΥΡΕΤΟ, ΔΥΣΕΝΤΕΡΙΑ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ, ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΕΡΠΗ, ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ, ΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ .ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ AIDS.

ΧΡΗΣΗ: ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΟΣ ΚΟΥΤ. ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΣΗ,ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟΥΣ Η ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ.

CATUABA POWDER

TO CATUABA ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΦΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ: ΣΕ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ LIBIDO, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ, ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ, ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΩΣΗ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΙΟΥΣ, ΑΥΠΝΙΑ, ΑΣΘΕΝΕΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΧΑΙΡΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΥΣΗΣ.

ΧΡΗΣΗ: ENA KOYTΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

CHIA  SEEDS

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ 30% ΠΡΩΤΕΙΝΗ, 30% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ 3Ο% Ω3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ.

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΙ ΙΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ CHIA ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΕΛΕ, ΕΜΠΟΔΙΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΡΓΗΣ ΠΕΨΗΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ.BOHΘΑΝΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΕΛΕΙΨΗ ΦΥΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ, ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΒΟΥΛΙΜΙΑ, ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΔΙΑΒΗΤΗ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ, ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ.

ΧΡΗΣΗ: ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΣΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΥΜΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΜΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΣΕ ΜΟΥΣΛΙ, ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

CHLORELLA POWDER

MΕ  ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ, Η ΧΛΩΡΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PHYTOIASI ΤΟ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΟ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΟΦΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΤΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΝΟΥΚΛΕΙΚΑ ΟΞΕΑ, ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ SPIRULINA, XΡΗΣΙΜΗ ΣΕ ΦΤΩΧΗ Η ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΚΑΡΔΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: XΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, BITAMINEΣ: A, D, E, K1, B-KAΡΟΤΕΝΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β, ΦΩΣΦΩΡΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΣΙΔΗΡΟ, ΚΑΛΙΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΝΟΥΚΛΕΙΚΑ ΟΞΕΑ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΛΟΥΤΕΙΝΗ, ΠΡΩΤΕΙΝΗ, ΣΠΟΡΟΠΟΛΕΝΙΝΗ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΓΥΡΑΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΕ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΤΕΡΙΚΗ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΑ ΟΦΕΛΙΜΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ. ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΛΩΡΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ .ΤΟ ΦΥΚΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΞΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΧΛΩΡΕΛΛΑΣ (CGF), MIA IΔΙΑΙΤΕΡΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΒΕΣ.( ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΚΡΟΦΑΓΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΩΝ ΟΥΣΙΩΝ). ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ, ΝΕΟΠΛΑΣΙΕΣ, ΧΟΛΟΛΙΘΟΙ, ΦΟΥΣΚΩΜΑ, ΜΥΙΚΕΣ ΚΡΑΜΠΕΣ, ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ. ΠΙΘΑΝΩΣ  ΔΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΟΥΤΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΤΗΣ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ  ΤΗΣ "ΨΑΓΜΕΝΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ CHLORELLA PHYTOIASI KAI ΣΑΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ (ΒΟΥΡΤΣΙΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΗ CHLORELLA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΕΠΛΥΝΤΕ).

ΧΡΗΣΗ: ΩΣ 2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ ΝΕΡΟ, ΧΥΜΟΥΣ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

 

 

 

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... 

COCONUT RAW OIL (ΩΜΟ ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ):

ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΑΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΔΥΤΙΚΑ" ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ), ΤΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ, ΩΜΟ, ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ ΤΗΣ PHYTOIASI ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΛΑΥΡΙΚΟ ΟΞΥ (ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΛΑΥΡΙΝΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΙΟΥΣ, ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΜΥΚΗΤΕΣ), ΟΛΕΪΚΑ ΚΑΙ ΛΙΝΟΛΕΪΚΑ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ, ΕΣΤΕΡΕΣ, ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟΥΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,  ΓΑΣΤΡΟΟΙΣΟΦΑΓΙΚΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΔΙΑΒΗΤΗ, ΝΕΦΡΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΕΚΦΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΡ,  ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΡΗΔΟΝΑ),  ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ, ΧΑΜΗΛΗ Η ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΖΥΜΩΝ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΗ .ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΑΥΡΙΚΟ, ΚΑΠΡΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΡΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΟΛΑΥΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ TOYΣ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: EΡΠΗ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ C, EΛΚΟΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΓΟΝΟΡΡΟΙΑ, ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΜΥΚΗΤΕΣ, ΓΡΙΠΗ, ΦΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ, ΚΑΝΤΙΝΙΑΣΗ, ΛΕΙΧΗΝΕΣ ΚΛΠ.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΕΝ  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΘΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΛΑΔΙ Η ΒΟΥΤΥΡΟ (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ). ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ  ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΑΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ "ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΑΣ  ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΕΧΕΙ", ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ PHYTOIASI, ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,  ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ  ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑΤΟ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΩΝΤΑΣ),  ΓΕΝΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΟΦΗΣ.*βλέπε σημείωση.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 4 ΚΟΥΤ.ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ (ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΛΑΨΕΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ).

ΣΑΝ ΕΠΑΛΕΙΨΗ ΣΕ ΠΛΗΓΕΣ, ΚΑΨΙΜΟ, ΜΟΛΩΠΕΣ, ΕΚΖΕΜΑΤΑ,  ΛΟΙΠΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΑΝ  ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΚΕΦΑΛΗΣ ,ΜΑΛΛΙΩΝ ( ΨΕΙΡΕΣ, ΠΥΤΙΡΙΔΑ, ΨΑΛΙΔΑ), ΣΑΝ ΜΑΣΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΛΠ.

*ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΤΡΟΦΩΝ,  ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ (ΑΚΡΥΛΑΜΙΔΙΟ, ΦΟΥΡΑΝΙΟ, ΕΤΕΡΟΚΥΚΛΙΚΕΣ ΑΜΙΝΕΣ, ΠΟΛΥΚΥΚΛΙΚΟΥΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ), ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ MIKΡΟΥΛΙ ! ΕΝΖΥΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΑ ! ΖΩΝΤΑΝΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΚΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ.

 

CRANBERRY POWDER-CRANBERRY CHIPS

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΠΟΣ (βλ. καρποί)

XΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ KAI ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΝΙΦΑΔΩΝ.


DONG QUAI POWDER

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ GINSENG, KAΘΩΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΥΤΟΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΜΜΗΝΟΡΡΟΪΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ, ΒΙΟΤΙΝΗ, Β12, ΝΙΚΟΤΙΝΙΚΟ ΟΞΥ, FERULIC ACID.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: AΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΚΖΕΜΑ, ΡΟΔΟΧΡΟΣ ΑΚΜΗ, ΛΕΥΚΗ, ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ, ΝΕΥΡΟΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ FERULIC ACID, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΓΥΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

ΧΡΗΣΗ:ΕΝΑ ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ, ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΕ ΝΕΡΟ Η ΧΥΜΟ.


GINSENG PANAX POWDER

H "ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ", ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ OΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "PANAX", ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΑΚΕΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ 5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΟ ΦΥΤΟ. ΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΟΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΡΑΚΤΕΙ. (βλ. σελίδα ορισμός υπερτροφών). ΠΕΡΙΕΧΕΙ GINSENOSIDES, ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΝΩΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ, ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΚΟΠΩΣΗ, ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΑΒΙΤΑΜΙΝΩΣΗ, ΑΝΑΙΜΙΑ,  ΑΣΘΕΝΗ ΜΝΗΜΗ, ΠΟΝΟΥΣ, ΑΓΧΟΣ, ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ LIBIDO, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΥΣΗΣ, ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΥΕΡΓΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΗ, ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ), ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ, ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΚΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

XΡΗΣΗ: ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ (3γρ.), ΣΕ ΝΕΡΟ, ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ Η ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ. Η ΧΡΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ (1Ο ΜΕΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ-ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΞΑΝΑ). ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ.

 

GRAVIOLA POWDER        

ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ GRAVIOLA ΠΟΥ ΦΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ: ΣΠΑΣΜΟΥΣ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΑΓΧΟΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞEIΔΩΤΙΚΑ ANNONACEOUS ACETOGENICS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝO ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΓΚΡΑΒΙΟΛΑ.

ΧΡΗΣΗ: 1-2 ΚΟΥΤ.ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ ΧΥΜΟ ΚΑΡΟΤΟΥ Η ΝΕΡΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ Η ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.

                                         

GUARANA POWDER                        

ΦΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΦΕΙΝΗ (ΓΚΟΥΑΡΑΝΙΝΗ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΟΔΕΝΤΡΟΥ. Η ΓΚΟΥΑΡΑΝΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΤΑ ΑΛΚΑΛΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΟΒΡΩΜΙΝΗ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΟΧΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ, ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΥΣ.

ΧΡΗΣΗ: 0,5 -1 ΓΡ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ.

ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΑ 2 ΓΡ. ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.

 

ΗΕ SHU WU POWDER

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ, ΑΝΘΡΑΚΙΝΟΝΕΣ, EMODIN, RHEIN, AΠΙΓΕΝΙΝΗ, Β-ΣΙΤΟΣΤΕΡΟΛΗ.

TO ΦΥΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΙΝΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑ, ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΚΤΙΝΕΣ, ΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΥΣ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΤΗΡΙΩΝ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΔΙΕΓΕΡΤΙΚΗ. ΑΝΑΠΛΑΘΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΕΙΣ ΑΔΕΝΕΣ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΩΡΗΣ ΓΥΡΑΝΣΗΣ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΑΜΙΝΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β-ΑΜΥΛΟΕΙΔΟΥΣ ΠΕΠΤΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΣ, ΤΑ ΟΣΤΑ, ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΝΟΝΤΕΣ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ANTIMEΤΩΠΙΖΕΙ: ΑΣΘΕΝΕΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ, ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, ΗΠΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΕΣ (ΜΕ ΑΜΜΕΣΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ), ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΥΠΝΟΥ,ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΕΚΡΙΣΕΙΣ.

ΧΡΗΣΗ: ENA KOYT.ΓΛΥΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ, ΣΕ ΝΕΡΟ Η ΣΑΝ ΤΣΑΙ ΣΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ.

HORNY GOAT POWDER

ΦΥΤΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΙΚΑΡΙΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΕΝΖΥΜΟ SHGB (TO ΟΠΟΙΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΡΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΤΥΣΗ). H IKAΡΙΙΝΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΧΑΡΙΖΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΥΣΗ. OI ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ: NEΦΡΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ, ΚΟΠΩΣΗ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ, ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΑΣΘΜΑ, ΣΑΚΧΑΡΟ, ΥΠΕΡΤΑΣΗ, ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΧΡΗΣΗ: ΜΙΣΟ ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ (3γρ.) ΩΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΗΕΜP PROTEIN ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΤΗΣ PHYTOIASI (PEA PROTEIN & RICE PROTEIN) EINAI ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ VEGAN, BODYBUILDERS, ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ, ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΖΩΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ, ΣΕ ΛΑΚΤΟΖΗ, ΣΕ ΟΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΙΟΥ, ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ, ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ, ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (50% ΠΡΩΤΕΙΝΗ), ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΚΤΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ Ω3 ΚΑΙ Ω6 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ, ΣΙΔΗΡΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α,Β,Κ, ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ. ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΠΟΥΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΟΜΠΟΥΛΙΝΗ ΣΦΑΙΡΙΝΗ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ IMMUNOGLOBINS, ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ HEMP PROTEIN ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΥ, ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ.

ΧΡΗΣΗ: OI AΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 5 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.


   

 

                             

υπό ενημέρωση: hemp protein, hemp seeds, hemp butter,  irish sweet combu, kelp, lucuma, maca, maitake, mesquite,  moringa, msm, mucuna pruriens, pea protein, psillium, reishi mushroom, rhodiola rosea, rice protein, rosehip, sacha inchi oil, spirulina, suma root, tribulus, wheatgrass,  quinoa, λιναρόσπορος, canary seeds.

 

UA-49600643-1